Selecteer een pagina

Over
Opifer

Wij verweven onze kennis en kunde op het gebied van creativiteit, innovatie en strategiebepaling met nader op te zetten en reeds bestaande projecten binnen de Nederlandse e-commerce industrie.

Projecten

Actief sinds

Experts

Onze doelgerichte aanpak

Naast het consulteren in het zo efficiënt mogelijk kunnen vertalen van een conceptidee naar een daadwerkelijke realisatie in de praktijk, beschikken wij over een hands-on-mentaliteit en helpen wij graag mee met de exploitatie van e-commerce projecten.

Opifer richt voornamelijk haar pijlen op: Conceptontwikkeling, de realisatie van een concept in de praktijk, en de livegang en groei van een e-commerce project. Dit alles naar gelang de fase waarin een project zich bevindt.

Afgezien van het beschikken over veel in-house kennis en expertise, weten wij de juiste specialisten binnen de e-commerce industrie aan te spreken en te koppelen aan de projecten waarin wij participeren. We hebben immers de beschikking over een waardevol netwerk met specialisten, hetgeen we in de loop der jaren opgebouwd hebben.

Dit vergroot de slagkracht en de commerciële impact van een concept op zowel de korte als de lange termijn. Onderstaand vind je enkele projecten waar wij ons steentje aan bijgedragen hebben, of tot op de dag van vandaag nog steeds doen.

Portfolio

Projecten Opifer B.V.

Solar/IO

2023-heden
Actuele participatie

Vita Ventures

2023-heden
Actuele participatie

TypeD.com

2023-heden
Actuele participatie

VISIE Publishing

2022-heden
Actuele participatie

Crypto.be

2022-2023
Verkocht

Skincare.nl

2021
Aandelen verkocht

Rebrain

2021
Aandelen verkocht

Jilli

2021
Aandelen verkocht

Spaarvarken.nl

2021
Verkocht

Supplementen.nl

2020-2021
Aandelen verkocht

Supplementen.be

2020-2021
Aandelen verkocht

Zwangerschap.be

2020-2021
Verkocht

Verzekering.net

2019-2020
Verkocht

Mondkapjeskopen.nl

2019-2020
Verkocht

Brainblast

2017-2019
Verkocht

Testimonials

Wat zeggen anderen?

Onze samenwerking met Opifer heeft ertoe geleid dat onze webshop in gezondheidsproducten een flinke online groei doorgemaakt heeft.

- Maarten Goedhart

Ik ervaar jullie dienstverlening als toegankelijk en effectief. Erg fijn om zo nu en dan op een informele manier te kunnen sparren en brainstormen.

- J. Vredenburg

Wij hebben veel aan de kennis van Opifer.com gehad om doelgericht ons e-commerce bedrijf uit te bouwen. Dit zorgde voor meer rust en zekerheid.

- Annemiek Opdam